« terug

Inspiratiediners | Als je haast hebt, maak dan een omweg

door ZIN in Werk

ZIN in Werk organiseert een inspiratiediner voor bestuurders en managers die graag geïnspireerd worden op het gebied van zingeving en spiritualiteit.

Rust en ruimte voor reflectie

December komt eraan: een drukke maand. Het lijkt alsof alles nog dit jaar af moet. Spreadsheets en prestatie-indicatoren bepalen je agenda. Juist in zo'n hectische periode is het belangrijk om tijd te nemen voor reflectie. Om even stil te staan bij vragen die de hectiek van alle dag overstijgen. Hoe kan ik betekenis geven aan zinvol leiderschap, meer tot de kern komen, de dingen doen die ertoe doen en rust inbouwen in mijn bestaan? 

Zinvol over leiderschap

"Als je haast hebt, maak dan een omweg", is het motto van het inspiratiediner die ZIN in Werk organiseert op 14 december. Het kloosterhotel in Vught is die omweg meer dan waard. Hier vind je rust en ruimte, bezinning en bezieling. Gun jezelf een bijzondere avond met een eerlijke maaltijd en een goed glas wijn, mooie muziek én laat je inspireren door grote namen op het gebied van zinvol leiderschap. 

Eminente spreker

Inspirator Wouter Hart
Wouter Hart is de auteur van het spraakmakende boek 'Verdraaide organisaties' en sindsdien een veelgevraagd spreker. In het boek beschrijft hij hoe systemen van organisaties, veelal gericht op beheersing en controle, de bedoeling van organisaties overwoekeren. Opmerkelijk hoe de taal van systemen en leefwereld zich inmiddels heeft genesteld in de woordenschat van bestuurders en leidinggevenden. Zeer recent (september 2017) is een nieuw boek van zijn hand verschenen: 'Anders vasthouden'. Bij de lezing op 14 december ontvangt u dit boek.