« terug

Tweedaagse reflectie | Verruim je leiderschap

door Meerkat Academy

De dagelijkse hectiek laat het vaak niet toe om stil te staan bij jezelf en jouw rol als leider. In dit tweedaagse programma gun je jezelf eens uitgebreid de tijd voor aangename vertraging, zinvolle reflectie en het uitzetten van het pad dat je de komende tijd in en met jouw organisatie wilt lopen.

Dat doe je samen met andere leiders, op een plek die uitnodigt tot bezinning: Kloosterhotel ZIN. Laat je verkwikken door een verdiepend en verruimend programma en creëer een heldere leiderschapsfocus voor de komende tijd.

Kern van het programma

Deze tweedaagse training draait om de volgende vragen:

  • Wat inspireert me, wat geeft mijn leiderschap zin?
  • Waar wil ik mijn leiderschap de komende tijd op richten?
  • Hoe kan ik mijn persoonlijke kracht daarbij optimaal inzetten?
  • Welke uitdagingen en dilemma's ga ik op mijn pad aantreffen en hoe ga ik hiermee om?

 

Je gaat met deze vragen aan de slag aan de hand van Appreciative Inquiry (AI). Dit is een positief geladen, eigentijdse veranderfilosofie die reeds in veel organisaties wordt ingezet om duurzame vernieuwing te realiseren.

Het programma is opgezet als een tweedaagse reis, met als etappes de 5V-Cyclus van AI: Verkennen, Verwonderen, Verbeelden, Vernieuwen en Verwezenlijken. Via deze etappes kies je een persoonlijk leiderschapsthema en ontdek je hoe je vanuit kracht met dit thema kan werken in de praktijk. We maken daarbij volop gebruik van ervaringsgerichte werkvormen, inspirerende dialoog, collegiale coaching en persoonlijke reflectie.

Begeleiding

Deze tweedaagse wordt gefaciliteerd door Rob van der Loo en Niels Tekke. Beiden zijn door de wol geverfde procesbegeleiders met ervaring in leiderschapstrajecten binnen allerhande organisaties. Niels zijn stijl kenmerkt zich door betrokkenheid, humor en resultaatgerichtheid; die van Rob door warmte, confrontatie en verdieping.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor dit programma via welkom@kloosterhotelzin.nl