folder-kjk-DEF-voor-web

Meerdaagse | Ken je Kracht

28 nov t/m 1 dec 2017, nog 1 plek | door Inclusi

een krachtige impuls om te leven en werken vanuit oorspronkelijke talenten 

Ken je Kracht is een bewezen formule die helpt om terug te keren naar je kern. In deze veeleisende tijd komt het regelmatig voor dat mensen in hun leven voelen dat ze hun innerlijk kompas kwijt zijn. Ben ik met de juiste dingen bezig? Verhoud ik mij op de juiste manier tot situaties en mensen om mij heen? Voel ik me thuis in mijzelf of ben ik een beetje vervreemd van mezelf? Wat is het appel vanuit mijn werkomgeving en hoe reageer ik daarop? Raak ik mezelf kwijt of blijf ik in verbinding met wat voor mij belangrijk is?

ZIN in de winter

Inspiratiediners | Als je haast hebt, maak dan een omweg

donderdag 7 december en donderdag 14 december | door ZIN in Werk

December komt eraan: een drukke maand. Het lijkt alsof alles nog dit jaar af moet. Spreadsheets en prestatie-indicatoren bepalen je agenda. Juist in zo'n hectische periode is het belangrijk om de tijd te nemen voor reflectie. ZIN in Werk organiseert twee inspiratiediners voor bestuurders en managers die graag geïnspireerd worden op het gebied van zingeving en spiritualiteit.

7 december een lezing met professor Wil Derkse. Hij gaat in op Benedictijns leiderschap en tijdsmanagement.
14 december een lezing met Wouter Hart. Wouter is de auteur van het boek 'Verdraaide Organisaties' en sindsdien een veelgevraagd spreker.

oi0gdtyle2

Onthaasten | Slow down

2 t/m 5 januari 2018 | 4 dagen bezinnen in de winter

Vier dagen vol rust, ruimte en mogelijkheden Stop! Slow down, sta stil of kom juist weer in beweging. Deze stille dagen in de winter zijn hét moment om weer helemaal op te laden. Trek je terug uit de drukte van het dagelijks leven en neem echt even tijd voor jezelf. 

p348xn3rd8

Onthaasten | Bezinnen in het voorjaar

1 t/m 4 mei 2018 | eigentijdse retraite

Vier dagen vol rust, ruimte en mogelijkheden Stop! Onthaast, sta stil of kom juist weer in beweging. Deze stille dagen in het voorjaar zijn hét moment om weer helemaal op te laden. Trek je terug uit de drukte van het dagelijks leven en neem echt even tijd voor jezelf.