Zingeving

Kloosterhotel ZIN biedt een plek vol rust, ruimte en natuur. Een plek voor iedereen voor bewustwording en ontmoetingen. Om de stilte van het landgoed te benutten bieden wij ruimte aan zingeving- en meditatiegroepen. De voornamelijk open programma's zijn gericht op zingeving en op persoonlijke groei als mens. Het persoonlijk welzijn en geluk, als dan niet in werk, staan in deze programma's op de voorgrond.

Ervaar hoe het is om even van alles en iedereen verwijderd te zijn en vind eindelijk tijd en rust om aan niets anders te denken dan aan uzelf. In deze drukke tijdsgeest is dat voor bijna iedereen een verademing. Geniet van de omliggende natuur, kijk naar de vogels en luister naar de wint, maak een bezinnende wandeling langs de Hussem gedichten of loop het labyrint en vindt antwoord op vragen die op het moment spelen in uw leven.
Of laat u inspireren door de prachtige kunstwerken die u in het gebouw aantreft.

Tweemaal per jaar, in de zomer en in de winter, organiseert kloosterhotel Zin een vierdaags eigentijds retraite. Ook tweemaal per jaar, in de voorjaars- en najaarsvakantie vindt een Zenretraite onder leiding van Zenmeester Nico Tydeman plaats. Voor andere programma's met betrekking tot zingeving zie ook de agenda.