KHZZIN
  KHZ   KHZZIN
         
Zin streeft naar continuïteit op basis van gezond, sociaal ondernemerschap. Dit streven is onlosmakelijk verbonden met het streven naar zingeving in werk. Immers, het bevorderen van het welbevinden van alle stakeholders van de organisatie, draagt bij aan die continuïteit zo hebben tal van onderzoeken uitgewezen. Inmiddels heeft Zin zestien jaar ervaring met het in de praktijk vormgeven van sociaal ondernemerschap waarvan de missie van de Fraters van Tilburg aan de basis staat.  

Kloosterhotel ZIN is gevestigd in een voormalig klooster op een landgoed met eeuwenoude bomen en omringt door rijke natuur. De sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Het dagritme dat wij in lijn met de kloostertraditie volgen, nodigt uit tot onthaasten, en werkt om die reden stimulerend voor de bijeenkomsten. Gastvrijheid is voor kloosterhotel ZIN een belangrijk uitgangspunt. We laten de gasten zich graag thuis en gezien voelen. Het huishouden wordt verzorgd door het ZIN-team, collega’s met een beperking. Zij verzorgen koffie en thee rondes, dekken de tafels, doen de afwas, maken de kamers gereed, boenen de gangen en ontvangen gasten. Hun werklust en openheid werken zeer aanstekelijk. Mede door de 100% biologische keuken zijn we op dit moment het meest duurzame conferentiehotel van Nederland. Ons smaakvolle keuken wordt door gasten veel geroemd.

 

Roy Vranken 06 1845 8545 - roy@zininwerk.nl
"Opdrachtgevers kenmerken mijn stijl als kernachtig met rust en diepgang. Goed in het creëren van een veilige context waarin mensen zich uitgenodigd voelen om tevoorschijn te komen en de verbinding met anderen aan te gaan."

 

Jeroen Hendrikse 06 5107 9830 - jeroen@zininwerk.nl
"Als team(coach) en adviseur heb ik veel ervaring opgedaan rondom thema’s als verbinden & afstemmen, uitspreken & doen, talentontwikkeling & bezieling en maatwerkprogramma’s voor organisaties in transitie."

 

 

Elisabeth Bogaard 06 1911 8329 - elisabeth@zininwerk.nl
"Ik ben gecertificeerd ZKM coach en studeerde geschiedenis en psychologie. Naast mijn studie volgde ik een yoga docentenopleiding en specialiseerde me in mindfulness (aandachtstraining) en stress-management. In mijn werk als coach en trainer brengt ik deze verschillende benaderingswijzen bij elkaar."